Saal Digital

Ik heb onlangs de aanbieding gehad om een product van Saal Digital te testen en daarover mijn bevindingen te delen.Outside digitaal boek
Nou was dit een mooi moment om een keer iets van mijn werk op iets af te laten drukken.
Ik heb gekozen voor een boek met dikke bladzijde  met niet al te veel afdrukken.
Er waren veel opties van kaft tot papier en de software “wat je moet downloaden om te gebruiken” was ook voldoende.
Als een ontwerper zou je misschien toch zelf je bladzijde zelf ontwerpen en compleet uploaden, maar voor een thuis gebruiker kan je zeker hele leuke creatie’s maken.

Ik ben erg tevreden over de kwaliteit van de druk.De kwaliteit is scherp waardoor ik zelf een paar dingen geleerd heb niet meer te doen tijdens mijn edit proces wat niet goed zichtbaar was op mijn monitor.Verder heb ik er niet veel meer over te melden en de foto’s spreken voor zich.

Portfolio boek     Fotoboek compleet      Portfolio digitaal boek

 

Saal Digital is één van Europa´s toonaangevende producenten van fotoproducten.Saal Digitaal

Wij leven en werken met passie, overgave, enthousiasme, professionaliteit en betrokkenheid voor fotografie. Hoge kwaliteitsnormen, constante ontwikkeling, innovatieve fotoproducten en 100 % tevredenheid van onze klanten en medewerkers zijn de allerbelangrijkste doelstellingen binnen ons bedrijf. Wij zijn een uiterst moderne online aanbieder van hoogwaardige belichte en gedrukte fotoproducten. Ons portfolio omvat, fotoboeken, fotoafdrukken, posters, kaarten, wanddecoratie ( Alu-Dibond, Alu-Dibond Butlerfinish®, Acrylglas, Canvas, Picturebox en hardschuimplaten) evenals fotocadeaus. Alle fotoproducten in de kwaliteit “Made in Germany”.

Link: http://www.saal-digital.nl/

 

 

Share This:

Posted in Products and tagged , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *